Aslı Enver kız annesi olacak

19 Ocak 2023

Güncelleme: 19 Ocak 2023

A
A

Kasım ayında sürpriz bir şekilde Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturan ve kısa süre sonra hamile olduğu ortaya çıkan Aslı Enver'in bir kız çocuğu olacak.

ZgotmplZ

Uzun zamandır özel hayatını gözlerden uzak yaşayan oyuncu Aslı Enver, ağustos ayının başında iş insanı Berkin Gökbudak ile el ele görüntülendi. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ikili, kasım ayında sessiz sedasız evlendi. Nikahtan bir süre sonra hamile olduğu öğrenilen Enver'in bebeğinin cinsiyeti de belli oldu.

KIZ ANNESİ OLACAK

Hamileliğinin başlarında olduğu için konuyla ilgili her zaman sessiz kalmayı tercih eden 38 yaşındaki başarılı oyuncunun kız bebeği olacağı öğrenildi. Güzel oyuncunun bebeğine ne isim vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

"YENİ BİR DÖNEM, ÇOK KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

Geçtiğimiz günlerde ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden Aslı Enver, hamileliğiyle ilgili sorular için "Çok yeni bir dönem, çok konuşmak istemiyorum. Benim için de yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz daha rahat konuşabilirim o zaman. Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de çok erken olduğunu düşünüyorum" demişti.

Aslı Enver, ağustos ayının başında iş insanı  Berkin Gökbudak evlendi.
ASLI ENVER HAKKINDA

Kıbrıs Türkü bir baba ile eğitim için Türkiye'den İngiltere’ye giden bir annenin ikinci çocuğu olarak 10 Mayıs 1984 tarihinde Londra'da dünyaya geldi.

12 yaşına dek Londra'da yaşayan Aslı Enver daha sonra ailesiyle Türkiye'ye taşındı.  Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatroya başladı.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden ve Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

Kariyerinin başında TRT'de yayınlanan bir sit-com'da iki dakikalık bir rol aldı ardından “Ayna” adlı kısa filmde oynadı.

Kanal D'de yayınlanan “Kavak Yelleri” adlı gençlik dizisinde “Mine Ergun” karakterini canlandırmıştır. Daha önce “Hayat Bilgisi” adlı dizide de rol alan Enver, “Suskunlar” dizisinde “Ahu” karakteri ile kariyerinin zirvesine çıktı

2013 yılında “Kayıp” dizisinde “Özlem Albayrak” karakterine hayat verdi. Ardından “Bana Artık Hicran De” dizisi ve “Mutlu Ol Yeter” dizilerinde başrolde yer aldı.

Dolunay Soysert'le oynadığı “Personel” oyununda “Emma” karakterini canlandırdı.

2016'da vizyona giren “Kardeşim Benim” adlı filmde “Zeynep” karakterini oynayan Enver, Şubat 2016'da yayınlanmaya başlayan “Kış Güneşi“ isimli dizide “Nisan” karakteriyle yer aldı.

Daha sonra “İstanbullu Gelin” adlı dizide, Özcan Deniz ile birlikte başrolü paylaşan Aslı Enver, ardından Haliet Ergenç'le oynadığı "Babil" dizisinde "Nihal (Ayşe Karaali)" karakterine hayat verdi.

2022 yılında Netflix yapımı "Sen Yaşamaya Bak" da "Melisa"  başrolünü üstlenmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar