Anne Presley hayatını kaybeden kızının vasiyetine itiraz etti

NTV, 31 Ocak 2023

Güncelleme: 31 Ocak 2023

A
A

Rock'n Roll efsanesi Elvis Presley'nin kızı Lisa Marie Presley'nin ölümünün ardından miras kavgası başladı.

ZgotmplZ

Rock'n Roll efsanesi Elvis Presley'in tek çocuğu olan Lisa Marie Presley, 12 Aralık'ta ABD'nin California Calabasas’taki evinde yaşamını yitirmişti.

TÜM MİRASI KIZINA KALDI

İkonik şarkıcı Elvis Presley'in 54 yaşındaki kızı Lisa Presley, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Presley'nin ölümünün ardından tüm mirası kızı Riley Keough’ya kalmıştı ancak bu vasiyete annesi Priscilla Presley’den itiraz geldi.

Presley en son ölmeden önce 10 Aralık Salı gecesi Beverley Hills'deki Altın Küre Ödülleri'ne katılmıştı. Annesi ile birlikte geldiği gecede, Austin Butler’ın babasını canlandırdığı rolle "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü almasını izledi. Butler’ın Presley ailesine teşekkürünü gözyaşlarıyla izledi.

Lisa Presley(solda) ve annesi Priscilla Presley(sağda)
"VASİYET GEÇERSİZ"

Priscilla Presley, kızı Lisa Marie’nin vasiyetinin geçersiz olduğunu iddia ederek mahkemeye başvurdu. BBC'nin haberine göre, vasiyetteki imzasının kızının her zamanki imzasından farklı olduğunu söyleyen Presley, adının yanlış yazıldığını da ifade etti.

2016 yapılan yasal değişikliklere göre Lisa Marie'nin kızı Riley Keough ve merhum oğlu Benjamin Keough ortak vasi olarak belirlenmişti.

77 yaşındaki Presley, bu değişikliğin kızı hayatta iken kendi bilgisi dahilinde yapılmadığını öne sürdü. Annesi ayrıca belgenin hiçbir zaman noter tasdikli olmadığını iddia etti.

Kızının anma töreninden bir hafta sonra mahkemeye başvuran Priscilla Presley, törende “Taziye dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim, sözlerinizle beni etkilediniz. Çok zor bir zaman oldu ama sadece sevginin orada olduğunu bilmek bile bir fark yaratıyor” demişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar