22 yaş küçük sevgiliyle gizli evlilik

25 Ocak 2023

Güncelleme: 25 Ocak 2023

A
A

2019 yılına Feyza Aktan ile boşanan Özcan Deniz'in uzun süredir aşk yaşadığı 22 yaş küçük modacı sevgilisi Samar Dadgar ile evlendiği iddia edildi.

ZgotmplZ

Annesinin "Evlenmesini kesinlikle istemiyorum." uyarılarını dinlemeyen Özcan Deniz'in sade bir törenle evlendiği konuşuluyor.

SADE BİR NİKAH TÖRENİ YAPTILAR

50 yaşındaki Özcan Deniz, uzun süredir aşk yaşadığı 28 yaşında İranlı modacı Samar Dagdar'a geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi etmişti. Beyaz TV'de yayımlanan "Söylemezsem Olmaz" programında ortaya atılan iddiaya göre, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikili, 20 Ocak’ta birlikte yaşadıkları İstanbul Zekeriyaköy’deki evlerinde nikah masasına oturdu.

Özcan Deniz ile Samar Dadgar

Aile arasında sessiz sedasız yapılan törene çiftin 20 kişilik yakın dostlarının katıldığı, aileden ise yalnızca Özcan Deniz'in abisi Ercan Deniz katıldığı kaydedildi.

ÖZCAN DENİZ'İN ANNESİ EVLENMESİNİ İSTEMEMİŞTİ

Özcan Deniz'in annesi ise daha önce oğlunun ilişkisiyle ilgili yaptığı açıklamada "Oğlumun evlenmesini istemiyorum. İlla nikah masasına mı oturmak lazım? Gönüller ve kalpler bir olsun. Kız arkadaşı bu söylediklerimi duyunca üzülecek ama Özcan'ın da bunu düşünmesi lazım." diyerek evliliği veto etmişti.

Özcan Deniz ve Samar Dadgar çifti önümüzdeki günlerde bir davet vermeyi planladıkları da haberler arasında...

Özcan Deniz, 2018 yılında nikah masasına oturduğu Feyza Aktan ile 2019'da olaylı bir şekilde boşanmıştı.Özcan Deniz, Kuzey adındaki oğullarının velayeti ve şiddet iddiasından dolayı eski eşiyle sık sık davalık oluyor.

Feyza Aktan, Özcan Deniz ve oğulları Kuzey

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar