'Zorbalık' benzetmesine 'Jet skandalı' hatırlatması

18 Nisan 2022

Güncelleme: 18 Nisan 2022

A
A

İçişleri Bakanı Ünal Üstel’in geçtiğimiz gün yaptığı sert açıklamalara yanıt veren EL-SEN Başkanı Kubilay Özkıraç, “jet skandalını” hatırlattı.

ZgotmplZ
Kubilay Özkıraç

Devlet kurumlarının elektriklerinin kesilmesi nedeniyle Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN)’na ateş pisküren İçişleri Bakanı Ünal Üstel’e yanıt veren EL-SEN Başkanı Kubilay Özkıraç, pandemi döneminde yaşanan “jet skandalı”nı hatırlattı.

Özkıraç açıklamasında, EL-SEN’nin haklı mücadelesi ve haklı eylemlerinin tüm kesimler tarafından kabul gördüğünü savunarak, “Ne yazık ki bazı yetkili kesimler tarafından hala anlaşılamamış durumdadır. Öyle ki, bazı çevrelerin hadsiz ve yersiz açıklamalarını aynen kendilerine iade ediyoruz” denildi.

Ünal Üstel, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada EL-SEN’in eylemleri ile ilgili olarak yaşananları zorbalık ve şov olarak nitelemiş, suç işleyenlerin cezalarını çekmesi gerektiğini söylemişti.

“YÜZÜ KIZARMASI GEREKENLER…”

Bakan Ünal Üstel’e pandemi döneminde yaşanan “jet skandalını” hatırlatan sendika, “Bu ülkede yüzü kızarması gerekenlerin EL-SEN’e ve onurlu üyelerine dil uzatmaya çalıştıklarını dikkatle takip ediyoruz. Adı “Jet Skandalı”na karışmış ve ‘Jet Ünal’ diye anılan İçişleri Bakanı Ünal Üstel’in başını çektiği bu küçük azınlığın içerisinde bakandan danışmana, vekilden sözde aydınlara kadar bu sistemin kaymağını yiyen kişiler vardır. Her dönemin adamı olan bu kişilerin hadsizliği bizlerin mücadelesini gölgeleyemeyecektir” denildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar