Yoğun trafik: Meclis'ten çıktı, Sarayönü'ne gitti

30 Nisan 2022

Güncelleme: 30 Nisan 2022

A
A

Meclis’te partili milletvekilleri ile bir araya gelen Sucuoğlu, görevi iade edeceğini açıkladıktan sonra UBP MYK toplantısına katılmak üzere Sarayönü’ne gitti.

ZgotmplZ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) milletvekilleri ilk olarak Meclis’te toplandı. Parti lideri ve Başbakan Faiz Sucuoğlu’nun da katıldığı toplantı sonrası, basının sorularını yanıtlayan Sucuoğlu, önce MYK, ardından da Parti Meclisi toplantısının yapılacağını söyledi.

“GÖREVİ İADE EDECEĞİM”

Parti yetkili kurullarının toplantılarının ardından Cumhurbaşkanı'nı da ziyaret edeceğini kaydeden Sucuoğlu, soru üzerine görevi iade edeceğini, iki hükümet ortağının 'biz yokuz' dediği durumda başka bir seçeneğin olmadığını ifade etti.

Sucuoğlu, "Etik olarak bize yakışmaz, prensiplerimiz duruşumuz vardır. MYK ile görüşeceğim, etik olarak da bize yakışmaz, iki ortağımız biz yokuz dedikten sonra daha fazla ısrar etmenin anlamı yok" dedi.

SARAYÖNÜ’NE GİTTİ…

Meclis'teki toplantının ardından, Sarayönü'ndeki parti binasında Merkez Yönetim Kurulu toplandı. Sucuoğlu UBP Parti Merkezi'ne girişinde açıklama yapmadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar