UBP organları Sucuoğlu'na tam destek verdi

28 Nisan 2022

Güncelleme: 29 Nisan 2022

A
A

UBP'li bazı milletvekillerinin güven oylaması öncesi Sucuoğlu'na istifa çağrısı yaptığı yönünde haberler yapıldı. Genel Sekreter Hasipoğlu ise toplantılarda Sucuoğlu’na tam destek verildiğini açıkladı.

ZgotmplZ

Pazartesi günü kurulan ve cumartesi günü güven oylaması yapılacak olan UBP-DP-YDP koalisyon hükümeti hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Bazı yayın organları Ulusal Birlik Partisi (UBP) içerisinde çok sayıda milletvekili ve bakanların Genel Başkan ve Başbakan Dr. Faiz Sucuoğlu’nun istifa etmesini istediği  yönünde haberler yayımladı. 

UBP ORGANLARINDAN SUCUOĞLU'NA TAM DESTEK

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, bugün Meclis’te gerçekleşen ve 4 saat süren grup toplantısına ilişkin açıklama yaptı.

BRT’de yer alan habere göre, Hasipoğlu, Başkanı Faiz Sucuoğlu’nun milletvekillerine koalisyon hükümetinin bozulması ve yeniden oluşumu konusunda bilgi verdiğini kaydetti.

Tek tek tüm vekillere söz verilerek görüş alındığını belirten Hasipoğlu, toplantının sonunda Sucuoğlu’na tam destek verildiğini söyledi.

Hasipoğlu, UBP grup toplantısının ardından Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı'nda gerçekleştirilen kritik toplantıya da işaret ederek, hükümet ortaklarının bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yapıldığını aktardı.

UBP Genel Sekreteri Hasipoğlu, toplantı sonrasında ortaklar arasında bir uyumun söz konusu olduğunu ve Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan güven oylamasında herhangi bir sorun görülmediğini belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar