Rum polisi yakaladığı Altundağ'ı KKTC polisine teslim etti

25 Ocak 2023

Güncelleme: 25 Ocak 2023

A
A

Güney'de yakalanan 16 yaşındaki Zehie Helin Reessur cinayetinin zanlısı Sefer Buğra Altundağ, Lokmacı kapısından KKTC polisine teslim edildi.

ZgotmplZ

İskele'de bu sabah bir inşaat alanında ölü bulunan 16 yaşındaki genç kızın katil zanlısı olarak aranan ve Güney Kıbrıs’ta yakalandığı açıklanan Sefer Buğra Altundağ, saat 19.00 sıralarında Lokmacı kapısından KKTC polisine teslim edildi.

Zehie Helin Reessur adlı genç kızın sabah 07.30 sıralarında cesedinin bulunmasıyla başlayan polisin yoğun soruşturmasıyla zanlı olarak arandığı duyurulan 21 yaşındaki Sefer Buğra Altundağ'ın Güney'de saptanarak yakalandığı bildirilmişti.

Zanlının iadesi için yapılan girişimlerin olumlu sonuçlanmasıyla Polis Basın Subaylığı, saat 19.00 civarında Lokmacı Kara Giriş Kapısı'ndan zanlı Altundağ'ın teslim alındığını duyurdu.

CUMHURBAŞKANLIĞI HEMEN ÖNCESİNDE TESLİM EDİLECEĞİNİ DUYURMUŞTU

Cumhurbaşkanlığı, zanlının iadesinden kısa süre yaptığı açıklamada, aranan şahsın Cumhurbaşkanlığı İki Taraflı Suç ve Suça İlişkin Teknik Komite ve polisin yapmış olduğu etkin girişimi sonucunda, bugün 17.00 sıralarında Güney Kıbrıs’ta tutuklandığını, ilgili Teknik Komite Başkanı Salih Can Doratlı’nın koordinasyonunda, cinayet zanlısının iadesi için gerekli girişimlerin tamamlandığını ve iadenin bu akşam itibarı ile gerçekleştirileceğinin teyit edildiğini duyurmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar