Polis Gazimağusa'daki olaylı gecenin detaylarını paylaştı

26 Temmuz 2022

Güncelleme: 26 Temmuz 2022

A
A

Gazimağusa Karakol bölgesinde önceki akşam iki grup arasında yaşanan bıçaklı kavgayla ilgili 3 kişi 4 ayrı suçlamayla tutuklandı. Olayda yaralanan 4 kişiden ikisinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

ZgotmplZ BRT

Gazimağusa’da önceki gün iki grup arasında yaşanan bıçaklı kavgaya ilişkin polisten açıklama geldi.

Yapılan açıklamaya göre, Remzi Göğüs Sokak üzerinde bulunan Cafer 3 Apartmanı’ndaki bir daire içerisinde, 17.30 sıralarında iki grup arasında yaşanan tartışma kavgaya döndü.

Bıçakların çekildiği kavga sırasında 27 yaşındaki Dangkgog Amobi, 31 yaşındaki Chukwudalu Chiemelie Amobi ve her ikisi de 28 yaşında olan Augustine Johnbull Ehilene ile Dabeluchukwu Kelvin Amobi vücutlarının muhtelif yerlerinden yaralandı.

Ehilene ile Chukwudalu Chiemelie Amobi kavgayı hafif yaralarla atlatırken, Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Olayda ağır yaralanan Dabeluchukwu Kelvin Amobi Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde cerrahi serviste, Dangkgog Amobi ise kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen 29 yaşındaki S.P.E.A., 27 yaşındaki C.C.O. ve 36 yaşındaki M.C.E. tespit edilerek tutuklandı.

Soruşturma kapsamında, dün, zanlı S.P.E.A.’nın Girne’de kalmakta olduğu evde mahkeme emri ile yapılan aramada, yaklaşık 0,5 gram ağırlığında hint keneviri türü uyuşturucu bulunduğu bildirildi.

“Katle teşebbüs, ağır yaralama, kanunsuz bıçak taşıma ve kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufundan” tutuklanan zanlılar ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar