Özuslu için Lefkoşa'da tanıtım gecesi: 25'i değişimin başlayacağı gün

6 Haziran 2023

A
A

İnsanların gözünde umut parlasa da, içlerinin kan ağladığını savunan CTP milletvekili adayı Sami Özuslu, 25 Haziran’la birlikte güzel günlerin, geleceğin ilk ışıklarını birlikte yakacaklarını kaydetti.

ZgotmplZ CTP Basın

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) dün akşam Lefkoşa'da 25 Haziran'da yapılacak ara seçimlere yönelik tanıtım gecesi düzenledi.

“Bu Ülke Sensin – Sen Hep Varsın” sloganıyla Paradise Park’ta gerçekleştirilen etkinlikte, CTP’nin seçim klibi de gösterildi. 

ERHÜRMAN: 25’İ DEĞİŞİMİN BAŞLAYACAĞI GÜNDÜR

Gecede bir konuşma yapan CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, insanların adayları Sami Özuslu’yu görünce yüzlerinin güldüğünü gözlemlediklerini belirterek, Özuslu’nun 25 Haziran’da Meclis’e doğru yürüyeceğini, 25 Haziran’dan sonra yeni bir dönemin başlaması için ilk adımın atılacağını kaydetti. 

Erhürman, şunları söyledi:

“25’inde bu sandıklarda Kıbrıs Türk halkı önce bir şey söyleyecek. Geçen Ocak 2022’den bugüne kadar bize yaşattıklarınız, iradesizliği, Sarayönü’ne hapsetme çabasını, yok etme çabasını 25’inde sandığa atacağımız oyla reddediyoruz, sizi kabul etmiyoruz diyeceğiz. 25’inin akşamı sandıklar açılınca, o sandıklardan ışık yükselmeye başlayacak. 25’i sadece bir milletvekilinin seçileceği bir gün değildir. 25’i bu ülkede, bu karabasanın dağılacağı, sandıktan ışığın yükseleceği, Kıbrıs Türk halkının yetişmiş insanlarıyla, kurumlarıyla birlikte bu ülkeyi yönetmeye başlayacağımız gün olacak. 25’i değişimin başlayacağı gündür.”

ÖZUSLU: BU MEMLEKET BİZİM, BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

CTP milletvekili adayı Sami Özuslu da konuşmasında yaptıkları ziyaretlerde, insanların gözünde umut parlasa da, içlerinin kan ağladığını savundu.

Özuslu, “İnsanlarımızın tümü de geçim sıkıntısı yaşıyor. Hiçbir şekilde yönetilmeyen bir memleketten bahsediyoruz. Bu ülkede ekonomik sorunların çözümü vardır, istikrarlı para birimine geçişin mümkün olduğu nettir.” ifadelerini kullandı.

Sami Özuslu, şunları kaydetti:

“Kimse hakkında yalan iftira atmayacağız. Zaten hiç yapmadık. Hiçbir adayla ilgili olumsuz bir lakırdı duymadınız. Partimizden de çıkmadı, çıkmayacak. Bu memlekette yaşayan, ister yurttaş olsun olmasın, herkesin derdi, bizim derdimizdir. Herkesin gailesini çekiyoruz. Toplumsal birlikten, ortak değerlerimizden, bizi biz yapan değerlerden bahsedeceğiz. Bu toplum bir tutkala ihtiyaç duyuyor. 25 Haziran’daki yeni dönemde bambaşka bir gelecek inşa edeceğiz. Kadrolarımızla, gençlerimizle. Bu akşam startı verdik. O güzel günlerin, geleceğin ilk ışıklarını birlikte yakalım. Siz hep varsınız, bu ülke sizsiniz, bu ülke bizim. Bu memleket bizim, birlikte yöneteceğiz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar