Öztürkler'den sürpriz Ankara ziyareti

21 Eylül 2022

Güncelleme: 22 Eylül 2022

A
A

İçişleri Bakanı Öztürkler, resmi temaslarda bulunmak üzere dün gece Ankara’ya gitti. Ziya Öztürkler, Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ve Türkiye İçişleri Bakanı Soylu ile bir araya geldi.

ZgotmplZ

İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler, resmi temaslarda bulunmak üzere dün gece Ankara’ya gitti.

Ankara temasları çerçevesinde Bakan Öztürkler bugün ilk görüşmesini Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirdi.

Görüşmenin ardından Oktay ve Öztürkler, 24,25 ve 26'ncı dönem milletvekili Hüseyin Tanrıverdi’nin Hacibayram Camisindeki cenaze törenine de birlikte katıldı.

Cenaze töreninin ardından daha sonra Külliye’de heyetler arası toplantı gerçekleştirilerek, Yeni Cezaevi’ne taşınma sürecinde ortaya çıkan eksikliklerin giderilmesine yönelik atılacak adımlar ve iş birliği protokolleri çerçevesinde yürütülen çalışmalarda güncel durum değerlendirmesi yapıldı.

Öztürkler’e, Ankara temasları sırasında İçişleri Bakanlığı Müsteşarı M. Mesut Ener, Özel Kalem Müdürü Mert Osmanlar, Merkezi Cezaevi Müdürü Fatih Erdoğan ve Bakanlık Hukukçusu  Emine Uzun’da eşlik etti.

SOYLU İLE DE GÖRÜŞTÜ

İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler, Ankara temasları çerçevesinde daha sonra mevkidaşı Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi.

Öztürkler ile Soylu arasında gerçekleştirilen ikili ve heyetler arası görüşmelerde, sınır giriş-çıkışları, pasaport, güvenlik, eğitim, suçla mücadele, göç ve teknik altyapı alanlarında iş birliği konuları değerlendirildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar