Nefes kesen operasyon: Polislere silah çekti, etkisiz hale getirildi

11 Mayıs 2023

A
A

Doğanköy’de polis ekipleri tarafından bir eve yapılan baskında şüpheli şahıs polislere silah çekti. Tetiğe de basan şahıs, silahında boş olması nedeniyle polis tarafından kısa sürede etkisiz hale getirildi. Olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

ZgotmplZ

Doğanköy'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında polis tarafından, "Tetik Operasyonu" düzenlendi.

Doğanköy’de polis ekipleri tarafından bir eve yapılan baskında bir şahıs polislere silah çekti. Tetiğe de basan şahıs, silahında boş olması nedeniyle polis tarafından kısa sürede etkisiz hale getirildi.  Evde yapılan aramalarda ise uyuşturucu madde bulundu. Olayla ilgili 3 zanlı tutuklandı.

"POLİSE TEHDİTLER SAVURDU SİLAHIN TETİĞİNE BASTI"

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri Doğanköy’de bulunan bir ikamete “Tetik” adı verilen operasyon düzenledi.

Operasyon sırasında evde bulunan 67 yaşındaki B.T. isimli şahıs, elindeki tabancayı polislere doğrultarak tehditler savurdu. Şahıs polis ekiplerinin kendisini etkisiz hale getirmek istediği sırada tetiğe bastı. Şans eseri olayda yaralanan olmazken, silahın boş olduğu anlaşıldı. 

Kısa sürede etkisiz hale getirilen şahsın evinde yapılan aramada tabanca, tabancaya ait şarjör ve şarjör içerisindeki 9 mermiye el kondu. 

UYUŞTURUCUDAN ELDE EDİLEN PARALARA EL KONDU

Operasyon kapsamında ikametteki aramalarını derinleştiren polis ekipleri, bir gram eroin, 6 gram kokain, 560 gram skunku türü uyuşturucu madde, 2 hassas terazi, öğütücü, 23 adet mermi ve uyuşturucu satışından elde edilen 25 bin 285 TL, 250 dolar (4 bin 894 TL),  360 sterlin (8 bin 857 TL), 325 euro (6 bin 949 TL) bulundu.

"2 ŞÜPHELİ DAHA YAKALANDI"

Ayrıca uyuşturucu satışına ilişkin B.T ile bağlantısı olduğu tespit edilen M.A.Ö. (E-41) ve L.Ö.(K-41) polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

Polisin olayla ilgili olarak soruşturması devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar