Namsoy projelerini anlattı

18 Kasım 2022

Güncelleme: 18 Kasım 2022

A
A

Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adayı Fuat Namsoy, adaylık süreci ve çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

ZgotmplZ

Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adayı Fuat Namsoy, mali yapıyı düzeltmek için stratejik kalkınma master planları üzerine odaklandıklarını bildirdi.

Namsoy, dün akşam Genç TV’de Mustafa Alkan’ın moderatörlüğündeki “Seçim Meydanı” programına katılarak adaylık süreci ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Bölgeye has bir imar planının olmaması ve halen emirnameler ile uygulamalar yapılmasının başlıca sorunlardan birisi olduğunun altını da çizen Namsoy, bölgede bir sanayi bölgesinin olmaması ve zanaatkârlara bölgeleri içerisinde çalışma imkânı yaratılmamasının da büyük bir sorun olduğunu dile getirdi.

Namsoy “Zengin bir tarihi yapıya sahip Alsancak, Lapta ve diğer bölgelerimizde atıl vaziyette duran tarihi yapıtlarımız, kültürel tarihimizi yaşatmaya yönelik atölye ve faaliyet alanlarının olmaması, Alsancak bölgesinde cami ve mezarlık alanı eksikliği de başlıca sorular arasında yer almaktadır” ifadelerini kullandı.

"YILLARDIR ATIL VAZİYETTE"

Alsancak’taki tarihi Milos restoran ve çevresinin her dönem seçim vaadi olmasına rağmen yıllardır atıl vaziyette bulunduğunun altını da çizen Namsoy, yerel yönetim bağlamında ise bölgede eksiklerin bulunduğunu dile getirdi.

Çok amaçlı bir spor salonu ve gençlik merkezinin bölgede bir diğer eksiklik olduğunu da sözlerine ekleyen Namsoy, yaşlılar ve çocuklara yönelik bir aktivite merkezi olmayışının da eksiklerden birisi olduğunu kaydetti.

Namsoy, "Bölgemizin en büyük eksiklerinden birisi olan çok amaçlı spor salonu ve gençlik merkezini halkımızın ve gençlerimizin hizmetine sunacağız. Yaşlılarımıza ve çocuklarımıza yönelik aktivite merkezleri seçim kitapçığımızda yer alan önemli projelerimizden birisidir." diye konuştu.

Yol, kaldırım, çöp vb. hizmetlerin belediyenin asli görevleri olduğunu ve bu görevlerin proje olarak değil dört yıl boyunca yapmak zorunda olduklarını da ifade eden Namsoy; “Bizler bu işleri rutin olarak yürütürken odaklanmamız gereken noktalar, bölgemize değer katacak, dış veya iç turistleri bölgemize taşıyacak mega projelerdir” dedi. Bizler proje üretme ve yapma yolları bulma odaklı çalışacağız.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar