MYK sonrası Sucuoğlu'ndan "her şey yolunda" mesajı

14 Mayıs 2022

Güncelleme: 14 Mayıs 2022

A
A

Üç saat süren UBP MYK toplantısı sonrası konuşan Faiz Sucuoğlu, “Şu an için parti içerisinde bir sıkıntı görünmüyor.” dedi. 

ZgotmplZ

Ulusal Birlik Partisi Merkez Yönetim Kurulu (UBP MYK) toplantısı tamamlandı.

Toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.

UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu, toplantı sonrası basına yaptığı açıklamada, yoğun bir süreç içerisinden geçtiklerini ve bu çerçevede çalıştıklarını ifade ederek,  toplantıda, örgütlerle ilgili nasıl bir plan program yapacaklarını konuştuklarını söyledi.  

Sucuoğlu, ilçe başkanlarıyla yaptıkları toplantı hakkında MYK’ya bilgi verdiklerini ifade ederek, “Şu an için parti içerisinde bir sıkıntı görünmüyor.” dedi. 

12 Mayıs'ta UBP Girne Milletvekili Ünal Üstel başkanlığında, KKTC’nin 28’nci hükümeti olan UBP-DP-YDP koalisyon hükümeti kurulmuştu.

Ortaklarının güven oylaması öncesi desteğini çektiği bir önceki hükümetin Başbakanı Faiz Sucuoğlu ile Sağlık Bakanı Ali Pilli ve Ekonomi ve Enerji Bakanı Kutlu Evren, yeni kabinede yer almayan isimler olmuştu.

UBP Lefkoşa Milletvekili Olgun Amcaoğlu, yeni hükümette atandığı Ekonomi ve Enerji Bakanlığı görevinden dün önce azlini istemiş, Başbakan Ünal Üstel ile görüşmesinin ardından görevinin başında kalacağını açıklamıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar