Kurultay arifesinde Lefke gezisi: Üstel muhalefete yüklendi

10 Eylül 2022

Güncelleme: 10 Eylül 2022

A
A

Üstel, yarınki kurultay öncesi bakan ve milletvekilleriyle çıkarma yaptığı Lefke'de muhalefeti hedef aldı, birlik mesajları verdi.

ZgotmplZ BRT

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı, Başbakan Ünal Üstel, partisinin yarın gerçekleşecek olağanüstü kurultayı öncesi Lefke turuna çıktı.

Bakan ve milletvekillerinin eşlik ettiği Üstel, Lefke Spor Külübü’nde vatandaşlarla bir araya geldi, yaptığı konuşmada muhalefeti diline doladı.

"MUHALEFET KAÇINDI, ATEŞTEN GÖMLEĞİ BİZ GİYDİK"

Başbakan Üstel, ülkenin bulunduğu zor şartlar içerisinde bir ateşten gömlek giyerek halka hizmet etmeye başladıklarını kaydederek, ekip arkadaşlarıyla dayanışma ruhu, birlik, beraberlik ve uyum içinde çalıştıklarını söyledi.

Muhalefetin bu ateşten gömleği giymekten kaçındığını belirten Ünal Üstel, devraldıkları öncelikle geçmişten biriken sorunları çözmek için yola koyulduklarını anlattı.

"KAOSA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Belediyeler reformu ile ilgili ülkede kaos yaşanmasına izin vermeyeceklerini vurgulayan Başbakan Üstel, muhalefete seslenerek, “Biz üzerimize ne düşerse yapacağız, niyetleri varsa gelsinler beraber adım atalım, niyetleri yoksa UBP çizdiği yolda yürümeye devam edecektir.” dedi.

"ULUSAL DAVANIN BEKÇİSİYİZ"

Üstel, tarih ne olursa olsun yerel seçimlerin yapılacağını, bu seçimlerin UBP için ve ülke için çok önemli olduğunu ifade ederek, "Bizim davamız insanımız ve ülkemiz. Biz ulusal davamızın da bekçileriyiz. Bundan taviz vermeyeceğiz." şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar