Kaldırıma çıktı yayalara çarptı: Yaralılar var...

23 Nisan 2022

Güncelleme: 24 Nisan 2022

A
A

Girne'de bir araç sürücü önce kaldırama çıktı sonra da orada bulunan 3 kişiye çarptı. Sürücü ve iki yaya hastaneye kaldırıldı. Bir yaya ise olay yerinden koşarak uzaklaştı.

ZgotmplZ

Akşam saatlerinde Girne Belediyesi'nin bulunduğu cadde üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü kaldırıma çıktı. O esnada yaya olarak bulunan üç kişiye çarparak yaralanmasına neden oldu. Sürücü ve yaralanan iki yaya hastaneye kaldırıldı.

Polis, kazada aracın çarptığı kimliği meçhul bir şahsın olay yerinden koşarak uzaklaştığını açıkladı.

Polis kazayı şu sözlerle duyurdu:

''Bugün saat 18.00 sıralarında  Girne'de Ziya Rızkı Caddesi üzerinde, Cumhur Doğruyol (E-58), yönetimindeki SR 008 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun sağından kaldırma çıkarak kaldırım üzerine yaya olarak yürümekte olan Tamer Emir (E-54), Nedret Kalyoncu Emir (K-58) ve kimliği meçhul erkek bir şahsa çarptıktan sonra kaldırım üzerinde bulunan ağaca çarpıp durmuştur. 

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Cumhur Doğruyol ile yaya Tamer Emir ve Nedret Kalyoncu Emir Girne Dr Akçiçek Hastanesine kaldırılmışlardır.  
Tamer Emir  Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edilmiştir.  Yaralıların tedavileri halen sürüyor. Kazada aracın çarptığı kimliği meçhul şahıs olay yerinden koşarak uzaklaşmıştır.''

Polisin soruşturması devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar