Harmancı'nın Ankara'da yoğun başkan trafiği

26 Ocak 2023

A
A

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Mansur Yavaş'ın ardından Ankara’nın üç ilçe belediye başkanı ile daha bir araya geldi.

ZgotmplZ
LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i ziyaret etti.
LTB

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın daveti ile Ankara’da bulunan Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, temaslarını sürdürüyor.

LTB'den verilen bilgiye göre, Ankara’nın üç önemli ilçesinin belediye başkanları ile bir araya gelen Harmancı, mevkidaşları ile yararlı görüşmeler gerçekleştirdi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile bir araya gelen Mehmet Harmancı'nın, LTB’nin projelerini aktararak, ilçe belediyelerin çalışmaları ile ilgili bilgiler aldığı belirtildi.

Harmancı'nın ziyaretlerinde özellikle karşılıklı güvene dayalı iş birliği konusunda bir yaklaşım ortaya koyduğu ve yerel demokrasinin güçlendirilmesinin önemine vurgu yaptığı bildirildi.

Ziyaretlerde Türkiye ve KKTC'de son dönemlerde yaşanan siyasal gelişmelere ilişkin karşılıklı görüş alış verişinde de bulunulduğu, bundan sonraki süreçte belediyeler arası iş birliğinin daha ileriye nasıl taşınacağı konusunda somut bir takım ilerlemelerin planlamasının da yapıldığı kaydedildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar