Ev soygunu, uyuşturucu, sahtekarlık... Girne'de 4 tutuklama

17 Temmuz 2022

A
A

Girne’de bir evden yüklü miktarda para çalınmasıyla ilgili 4 kişi tutuklanırken, zanlılardan birinin evinde uyuşturucu bulundu, bir diğerinin sahtekarlıkla para temin ettiği belirlendi.

ZgotmplZ

Girne’de meydana gelen hırsızlık olayında bir evden yüklü miktarda para çalındı. 

Polisten verilen bilgiye göre, olay, 10 Temmuz'da, Yazıcızade Sokak'ta yaşandı.

İki katlı bir evin üst katındaki penceresi açılarak, içeriye girilirken, evin çalışma odasındaki masa çekmecesinde muhafaza edilen toplam 53 bin 400 TL, 1370 İngiliz Sterlini, 420 ABD Doları ve 200 Euro çalındı.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, zanlı görülen 31 yaşındaki M.Y.(E) ve meseleyle bağlantısı olduğu tespit edilen erkek zanlılar 38 yaşındaki İ.Ö., 33 yaşındaki F.C.G. ve 24 yaşındaki O.Ş.(E-24) tespit edilerek, tutuklandı.

Soruşturma kapsamında, zanlı İ.Ö.’nün Girne’deki evinde mahkeme emri ile yapılan aramada, yaklaşık 100 miligram. ağırlığında hint keneviri türü uyuşturucu madde bulundu.

Yürütülen ileri soruşturmada ise M.Y.’nin 16 Haziran’da, Girne’de bulunan bir apartman dairesini kendi malı gibi gösteren sahte bir sözleşme düzenleyerek, başka bir şahsa 15 bin 200 TL karşılığında kiraladığı ve sahtekarlıkla para temin ettiği tespit edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar