Eryaman, meslektaşlarından destek bekliyor

5 Aralık 2022

Güncelleme: 7 Aralık 2022

A
A

KTMMOB’yi ziyaret eden LTB Bağımsız Başkan Adayı Eryaman, adaylığıyla ilgili bilgi verdi, hedeflerini anlattı.

ZgotmplZ
Lefkoşa Türk Belediyesi Bağımsız Başkan adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Hüseyin Eryaman (soldan), KTMMOB Başkanı Tunç Adanır'dan destek istedi.

Lefkoşa Türk Belediyesi Bağımsız Başkan adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Hüseyin Eryaman, Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ni (KTMMOB) ziyaret etti.

KTMMOB’den yapılan açıklamaya göre, Eryaman KTMMOB Genel Başkanı Tunç Adanır, Genel Sekreter Nazife Yılmaz ve Genel Sayman Mert Girgen’le bir araya geldi.

Görüşmede Hüseyin Eryaman, adaylığıyla ilgili bilgi verdi, hedeflerini anlattı.

Ziyarette yaptığı konuşmada, Lefkoşa için projelerinden bahseden Eryaman, 7 yıla varan belediyecilik ve şehircilik tecrübesi olduğunu belirtti. Hüseyin Eryaman, makamın sadece bir araç olduğunu, hizmetin amaç olacağı hedefiyle ve bilinciyle yola çıktığını ifade etti.

ADANIR: ADAY OLMASINA ÇOK OLUMLU BAKIYORUZ

KTMMOB Genel Başkanı Tunç Adanır da konuşmasında, “Birlik üyesi olan bir kişinin, Belediye Başkanlığı’na aday olmasına KTMMOB Yönetimi olarak çok olumlu baktığımızı ve bunun yanında bağımsız aday olarak katılmasından dolayı tebrik ettiğimizi söylemek isterim.” dedi.

Tunç Adanır, “Lefkoşa’nın geleceği için gönülden şehre bağlı olan kişilerin bu hassasiyetle aday olmasının Lefkoşa’nın kazanımı olacaktır.” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar