"Emlakçı mağduru" Türkiyeli televizyoncu soluğu Lefkoşa polisinde aldı

22 Temmuz 2022

Güncelleme: 22 Temmuz 2022

A
A

KKTC'deki evini satmak isteyen Türkiye'deki ünlü bir televizyoncunun, "sahte sözleşme ile dolandırıldığı" suçlamasıyla Lefkoşa'daki bir emlak firmasının direktörü hakkında polise şikayette bulunduğu bildirildi.

ZgotmplZ

Türkiye'deki ünlü bir televizyoncu, evini satması için hizmet aldığı emlakçı ile polislik oldu.

Türkiye'den yayın yapan "medyaradar" internet sitesinde yer alan habere göre, adını şimdilik paylaşmayan "Türkiye televizyonlarında haberciliğin ve dijital medyanın tanıdık simalarından" olan kişi, KKTC'de evinin satışı için Lefkoşa emlak piyasasında faaliyet gösteren E.K. isimli firmanın direktörü Ü.K. ile çalışmaya başladı.

İddiaya göre, hem alıcıyı, hem de satıcıyı mağdur eden emlakçı Ü.K., yasal olmamasına rağmen yetkisiz ve sahte sözleşme hazırlayarak satışı tamamlamaya çalıştı.

Bu yapılanlar yüzünden uzun süredir maddi ve manevi zarara uğradığını söyleyen ünlü ekran yüzü, KKTC polisine suç duyurusunda bulundu.

 

Avukatı ile birlikte Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne giden mağdur, çalıştığı Ü.K. isimli emlakçı ile geçen süreci tüm ayrıntıları ve belgeleri ile birlikte polise teslim etti.

Mağdur televizyoncu, E. K. isimli acenteyi Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği üyesi olduğu için seçtiğini, fakat hiç beklemediği bir şekilde dolandırıldığını savundu.

Emlak satış sürecinde sahte sözleşme ile dolandırıcılık suçlaması yapılan emlakçı Ü.K. hakkındaki süreç, polis ifadesinden sonra netleşecek.

Geçtiğimiz yıllarda tiyatrocu Selçuk Yöntem’in adı da benzer bir emlak dolandırıcılığı haberleriyle ülke gündemine taşınmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar