Efendi trafik ve altyapıya eğilecek

23 Kasım 2022

Güncelleme: 23 Kasım 2022

A
A

CTP Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi Başkan adayı Efendi, başkan seçilmesi durumunda Alsancak, Lapta ve Karşıyaka’da trafik sorununa çözüm bulacaklarını ve altyapıyı güçlendireceklerini kaydetti.

ZgotmplZ

Cumhuriyetçi Türk Partisi'nin (CTP) Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi Başkan adayı Emre Efendi, CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ile Alsancak, Lapta ve Karşıyaka’da halkla bir araya geldi.

Emre Efendi, yaptığı konuşmalarda, üç bölge için de altyapıyı güçlendirecek, turizm ve ekonomi alanında kalkınmasını sağlayacak projeler hazırladıklarını belirtti.

Efendi, bölgedeki trafik sorununu da farkında olduklarını, halktan gelen şikayetleri ve talepleri not ettiklerini ifade ederek daha güvenli, kaos yaşanmadan, saatlerce beklemek zorunda kalınmadan trafikte seyahatlerin yapılabilmesi için çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

CTP adayı, trafik kaosuna son vermek için belediye olarak üzerlerine düşeni yapacak olmalarının yanı sıra Karayolları Dairesi’yle de istişare içinde olacaklarını kaydetti.

Emre Efendi, kentlerin direncini artırmak, güvenli kentler yaratmak için sürdürülebilir çözüm arayışlarında, ekolojik ve toplumsal sürdürülebilirliği esas alan yönetim yaklaşımı olan "Yeşil Belediye" anlayışını benimseyeceklerini vurguladı.

Efendi, yeni dönemde katılımcı anlayışın hakim olacağı, bu kapsamda muhtarlarımız söz sahibi olacağını kaydetti.

Emre Efendi ve Tufan Erhürman'a ziyaretlerinde CTP Girne İlçe Başkanı ve Milletvekili Ongun Talat da eşlik etti.

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman da, Lapta-Alsancak-Çamlıbel bölgelerindeki ekonomik gelişmenin bölgeye yansımadığını, halka dönüşümünün olmadığını gördüklerini kaydederek, “Bunun nedeni vizyonsuzluk, plansızlıktır.” dedi.

CTP olarak, Emre Efendi’nin “belediyecilikte genç vizyon” iddiasıyla çıktığı yolda kendisine güven duyduklarını söyleyen Erhürman, “Değişim ve gelişim şart. Ya şimdi ya hiç.” vurgusu yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar