Çeler: Belediye sorumluluk almalı

30 Kasım 2022

Güncelleme: 30 Kasım 2022

A
A

Girne Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zeki Çeler, belediyenin sorumluluktan kaçmak yerine aksine sorumluluk alması gerektiğine dikkat çekti.

ZgotmplZ

Girne Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zeki Çeler, Girne Mahalli Barosu’nu ziyaret etti.

Zeki Çeler ziyarette yaptığı konuşmada, Girne’de trafik, kanalizasyon ve belediye hizmetleri konusunda yaşanan sorunları çözmek ve yeni bir vizyon getirmek için Girne Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu söyledi.

Çeler, yasaların hazırlanması ve tadil edilmesi için hukuksal konularda atılacak adımlarda barolar birliğinin önemli olduğunu ifade ederek, “Yasaların olmamasının veya yetersiz oluşunun arkasına saklanmamalıyız. Örneğin Apartman Yasası var ancak yeterli değil. Yasayı istenilen noktaya getirmek için Girne Mahalli Barosu ile iş birliği içinde bu mücadeleyi Girne’den başlatabiliriz” dedi.

Zeki Çeler Baro yönetimiyle bir araya gelerek gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
“BAŞKAN HİZMET VERMELİ”

Belediyenin mahkemelerin fiziksel bakımı konusunda sorumluluk almamasının kabul edilemez olduğunu anlatan Çeler, belediye başkanın inisiyatif alması ve hizmet vermesi gerektiğini vurguladı.

Bayramoğlu, belediyenin mahkemeleri daha çok sahiplenmesi ve sorumluluktan kaçmak yerine tuvalet, bahçe temizliği ve kanalizasyon konusunda sorumluluk alması gerektiğini savundu. Girne Mahalli Baro Başkanı Gürcan Bayramoğlu, kentin durumundan memnun olmadıklarını daha yaşanabilir bir kent istediklerini belirterek, Girne Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zeki Çeler’e ve seçime giren tüm adaylara başarılar diledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar