Benli'den Alayköylülere "rahat olun" mesajı

1 Aralık 2022

A
A

Benli, Alayköylülere seslenerek, "Alayköy Belediyesi dünden bugüne nasıl yönetilmişse, yine öyle yönetilecek, idari koşulları, vergileri ve yaşamları değişmeyecek, gönülleri rahat olsun." dedi.

ZgotmplZ

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gönyeli-Alayköy Belediyesi Başkan Adayı Ahmet Y. Benli, katıldığı TV programında, soruları yanıtladı.

"Dürüst, adil, çalmadan, çaldırmadan, eşitlikçi yönetim anlayışına" dikkat çeken Ahmet Y. Benli, ülkenin tüm belediyeleri içerisinde en güçlü belediyenin Gönyeli Belediyesi olduğunu iddia ederek, "bunu israfı önleyerek başardıklarını" anlattı.

“Eğer siz hısımınızı, akrabanızı istihdam ederseniz, yandaş istihdamı yaparsanız, oy için istihdam yaparsanız belediyeler batar.” diyen Benli, ülkede belediyeleri batağa sürükleyenin de yanlış istihdam politikaları olduğunu vurguladı. Benli, “İnsanlar adaletimize ve vizyonumuza inandığı için dönüşümü başardık.” şeklinde konuştu.

Benli, “Bizim de aklımız keserdi, elimiz kolumuzu uzundu, evlatlarımızı daireye alalım, müdür yapalım, müsteşar yapalım. Üçü de özelde işler. Üçü de üniversite mezunu. Bir tek akrabam yok Gönyeli Belediyesi’nde. Böyle başlar bir belediyenin kalkınması. Dürüst ve adil olacaksınız önce. Öncelik hısım akrabanız yandaşınız değil, kentiniz olacak, belediyeniz olacak.” dedi.

“Biz dönüşüme gerçekten inandık.” diyen Benli, “İlkeli ve dürüst yönetimle geldiğimiz en güçlü noktayı, şimdi Alayköy’le de güçlerimizi birleştirerek geliştireceğiz.” şeklinde düşüncelerini özetledi.

“ALAYKÖY BELEDİYESİ AÇIK KALACAK”

Ahmet Y. Benli, “Biz Alayköy ve Yılmazköy halkına açıkça söylüyoruz; belediyenizi kapattılar, biz açık tutacağız, Alayköy Belediyesi dünden bugüne nasıl yönetilmişse, yine öyle yönetilecek, idari koşulları, vergileri ve yaşamları değişmeyecek, gönülleri rahat olsun.” dedi.

Benli, “Popülist, kayırmacı, yandaş siyasetiyle yöneltilen belediyelerin ne noktaya geldiğini bu halk iyi biliyor, o nedenle Gönyelili, Alayköylü bize sahip çıkıyor.” dedi.

“Alayköylüler rahat olsunlar ve kendilerinden oy isteyenin belediyelerini kapatan masanın mutfak şefi olduğunu da unutmasınlar.” diyen Ahmet Y. Benli, yeniden seçilmesi halinde, güçlerini birleştirerek, büyük ölçekli işler için ilerleyeceklerinin sözünü verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar