Barış İttifakı'ndan Erdoğan'a yerleşke teşekkürü

6 Kasım 2022

Güncelleme: 6 Kasım 2022

A
A

Barış İttifakı Cumhurbaşkanlığı ve Cumhuriyet Meclisi yerleşkesi projesini hediye eden Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

ZgotmplZ

Barış İttifakı’nı oluşturan 33 Bağımsız Sivil Toplum Örgütü, Türkiye Cumhuriyeti hükümeti tarafından finansmanı ve arazisi karşılanan Cumhurbaşkanlığı ve Cumhuriyet Meclisi yerleşkesi projesini Kıbrıs Türkü’ne layık gören ve hediye eden Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

YENİ BİNA İHTİYACI

KKTC İnsan Hakları Derneği Başkanı, Barış İttifakı 33 Bağımsız Sivil Toplum Örgütü Konsey Başkanı Hasan Yılmaz Işık ve Tüketiciler İçin Kaliteli Yaşam Derneği Başkanı, Konsey Başkanlık Sekreteri Ahmet Yıldırım imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, gelişen teknoloji, artan personel ve faaliyetlerin Cumhurbaşkanlığı için çağdaş, sağlıklı çalışma ortamına uygun yeni bina ihtiyacını zorunlu kıldığı belirtildi.

EYLEM ÇAĞRISINA KINAMA

Bu gerçek dikkate alınmadan suni gündem ile kamuoyunun meşgul edilmesi, tepki ve eylemlerin anlamsız, amaçsız ve yersiz bulunduğu ifade edilen açıklamada, 12 Kasım’daki eylem çağrısı kınandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar