Bambu'nun galasına yoğun ilgi

28 Eylül 2022

Güncelleme: 28 Eylül 2022

A
A

“Bambu” adlı kısa filmin galası büyük bir katılımla gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Tatar da galaya katılanlar arasında yer aldı.

ZgotmplZ
Galaya katılan Ersin Tatar,  galada çocuklarla yakından ilgilenip fotoğraf çektirdi.
Cumhurbaşkanlığı

Özel gereksinimli bir bireyin hayatını konu alan “Bambu” adlı kısa filmin galası dün akşam gerçekleşti.

Lefkoşa Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda düzenlenen ve büyük ilgi gösterilen galaya Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da katıldı.

Senaryosunu Atakan Bayraktaroğlu ile Nazım Bayraktaroğlu’nun birlikte yazdığı 17 dakikalık filmin yönetmenliğini de Nazım Bayraktaroğlu üstleniyor.

Filmde bir babanın çektiği zorluklar ve özel gereksinimli bireyin gelişiminde eğitimin ve sabrın önemine dikkat çekiliyor.

Galaya katılım yoğun oldu.
TATAR'DAN ÖVGÜ

Galada bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Tatar,  böylesine anlamlı bir etkinlikte bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek, özel gereksinimli bireylerin sorunlarına ve yaşadıklarına verdiği önemi dile getirdi.

“Hep birlikte, gönül birliği içerisinde özel gereksinimli bireylerin sıkıntılarının aşılması için devlet olarak mücadelemize devam edeceğiz.” diyen Tatar, özel gereksinimli bireylerin ailelerine de teşekkürlerini sundu. 

Özel Eğitim Yasası ile ilgili olarak yapılan çalışmaların ivedi bir şekilde sonlanacağını da söyleyen Cumhurbaşkanı Tatar, bu yasanın eğitime de büyük katkı sağlamasını temenni ettiğini kaydetti. 

Cumhurbaşkanı Tatar, Bambu filminin yapımında ve gösteriminde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar