4 kaza, 4 yaralı

20 Ocak 2023

A
A

Ülkede dün ve bugün meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

ZgotmplZ

Ülkede, Lefkoşa, Gönyeli, Lefke ve Mutluyaka'da meydana gelen trafik kazalarında 4 kişinin yaralandığı bildirildi.

Polisten verilen bilgiye göre, dün 07.00 sıralarında, yönetimindeki "MV 699" plakalı salon araçla Mutluyaka'dan Mormenekşe yönüne doğru seyreden 26 yaşındaki Nazım Hürbağ, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı ve toprak sete çarpıp takla attı. Kaza sonucu yaralanan olmadı.

Dün 16.30 sıralarında ise Lefke’de Atatürk Caddesi üzerinde güney istikametinden kuzey istikametine doğru seyreden, plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen araç sürücüsü, önünde seyreden 24 yaşındaki Asad Ullah'ın (E) kullandığı "SZ 640" plakalı motosiklete çarptı. Yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı Cengiz Topel Devlet Hastanesinde sağ bacağında kırık teşhisi ile tedavi edilmesinin ardından taburcu olurken, olay yerinden ayrılan meçhul araç sürücüsü aranıyor.

Yine dün 21.30 sıralarında, Lefkoşa’da Şht. Ecvet Yusuf Caddesi’nde, "RV 802" plakalı kapalı kamyonet aracı kuzey yönüne giden 31 yaşındaki Uğur Yarangümeli, Asado Restoran önlerine geldiğinde park halinde bulunan "RE 822" plakalı motosiklete binmek üzere olan 34 yaşındaki Muhammad Awais’e çarptı. Kaza sonucu yaralanan Muhammad Awais, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde sol kolunda kırık teşhisi ile yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu. 143 promil alkollü olduğu tespit edilen Uğur Yarangümeli tutuklandı.

Bu sabah ise 07.30 sıralarında sürücüsü olduğu "KA 412" plakalı araç ile Gönyeli'den Boğazköy yönüne doğru seyreden 35 yaşındaki Gülçin Didem Çetin, aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı ve selvi ağacına çarptı. Hafif şekilde yaralanan araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan 10 yaşındaki Hevin Melek Özbolat, kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar