Üstel'den Erdoğan ve Oktay'a teşekkür

17 Ocak 2023

A
A

Başbakan Ünal Üstel Ankara ziyareti sonrası değerlendirmede bulundu. Üstel, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a teşekkür etti.

ZgotmplZ T.C. Cumhurbaşkanlığı

Başbakan Ünal Üstel Ankara temaslarının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Üstel açıklanmasında, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la çok verimli ve samimi bir toplantı gerçekleştirdiklerini hatırlattı. 

Üstel görüşmelerin detayları konusunda şu ifadelere yer verdi: " Bu görüşme sonrasında çok önemli adımların atılması konusunda ortak kararlar üreterek üç yeni önemli müjdeyi halkımızla paylaştık. Bu müjdelerimizin ilki TC'den kablo ile elektrik temini projesidir. Proje ile ilgili tüm çalışmaları çok yakın bir gelecekte tamamlayarak tıpkı Asrın Projesi ile su sorununu çözdüğümüz gibi halkımızın elektrik konusunda yaşamakta olduğu sıkıntıları çözüme kavuşturacağız. İkinci olarak vatandaşlarımızın Türkiye’deki sağlık sisteminden yararlanabilmesini  sağlamak amacıyla çalışma başlatıyoruz. Son olarak, TC ve KKTC işbirliği ile sosyal konut projelerini en yakın zamanda hayata geçirerek gençlerimizin yaşamış olduğu konut sıkıntısına çözüm buluyoruz. Bu vesileyle yaşadığımız her zorlukta, sıkıntıda yanımızda duran, tüm projelerimize destek veren Anavatan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne, Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Cumhurbaşkanı yardımcısı sayın Fuat Oktay'a KKTC'ne vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar