Üçü 16 yaşında 4 kişi hırsızlıktan tutuklandı

14 Mayıs 2022

Güncelleme: 15 Mayıs 2022

A
A

Girne'de bir eve mutfak kapısından zorla girerek, duvarda asılı olan televizyonu çalan 4 kişi tutuklandı. 4 kişiden 3'ü 16 yaşında biri de 22 yaşında.

ZgotmplZ Arşiv

Girne'de bir eve mutfak kapısından zorla girerek, duvarda asılı olan led televizyonu çalan 22 ile 16 yaşındaki 4 kişi tutuklandı.

MAHKEMEYE ÇIKARILDILAR

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Gökhan Belet olayla ilgili bulguları aktardı.

Belet, zanlılar Salih Gülen (22), A.E(16), R.B(16) ve Ö.Ö(16)’nün 8 – 13 Mayıs 2022 tarihleri 11.00-08.00 saatleri arasında Çatalköy’de, S.D’ye ait ikametgâhın batı istikametine bakan ahşaptan mamul mutfak kapısını sert bir cisimle kasten ve kanunsuz olarak kırarak ikametgâh içine girerek ikametgâhın salon kısmında duvara monteli olarak bulunan 20.000 TL değerindeki 65 inç Grundig marka led televizyonu sirkat ederek aynı yerden çıkış yaptıklarını söyledi. Polis bahse konu televizyonun Salih Gülen’in Çatalköy’deki ikametgâhında yapılan arama sonucunda bulunarak emare olarak alındığını ve yapılan sorguda meseleye bağlantılı olarak görülen zanlılar A.E(16), R.B(16) ve Ö.Ö(16)’nün de tutuklandığını söyledi.

Kıbrıs Postası ise haberinde ''polisin olay yerinde incelenmesi gereken kamera görüntüleri bulunduğunu ayrıca aynı bölgede faili meçhul hırsızlık olaylarında bulunduğunu belirterek soruşturmanın devam ettiğini ve zanlıların ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep ettiğini'' yazdı

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren yargıç zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar