Tatar TASC etkinliğinde Erdoğan ve Türk toplumu ile bir araya geldi

19 Eylül 2022

A
A

 Cumhurbaşkanı Tatar, ABD’de yaşayan Türk ve yabancı toplum temsilcilerini buluşturan TASC etkinliğine katıldı.

ZgotmplZ Ersin Tatar / Twitter

 Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Birleşmiş Milletler 77'nci Genel Kurul Görüşmeleri dolayısıyla gittiği New York’ta (ABD) temaslarına başladı.

Tatar, dün akşam Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi’nin (TASC) davetlisi olarak, bu yıl Rockefeller Center’da 5'incisi düzenlenen “TASC Annual Gala Dinner” etkinliğinde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

 Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TASC etkinliğinde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı, ABD’de yaşayan Türk ve yabancı toplum temsilcilerini buluşturan etkinliğe ilişkin kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "TASC tarafından New York’ta Rockefeller Center’de düzenlenen etkinlikte Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme fırsatı bulduk, ABD’de yaşamlarını sürdüren kardeşlerimizle sohbet ettik." dedi.

Ersin Tatar paylaşımında etkinlikten fotoğraflar da paylaştı.

Temasları kapsamında New York’ta KKTC’ye bir katın tahsis edildiği Türk Evi’nde çeşitli görüşmeler yapacak Cumhurbaşkanı Tatar, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ve Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile de bir araya gelecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar