Şenkul'dan öncesi/sonrası paylaşımı

10 Ocak 2023

Güncelleme: 10 Ocak 2023

A
A

Adaylık sürecinde 60 günde Girne’yi ışıl ışıl yapacaklarının sözünü veren Girne Belediye Başkanı Şenkul, bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor. Murat Şenkul, ilk çalışmaların fotoğrafını paylaştı, Girne'nin ışıl ışıl olacağı sözünü yineledi.

ZgotmplZ Murat Şenkul / Facebook

Haber Merkezi

Girne'de başkan seçilmesiyle, adaylık sürecinde verdiği sözleri yerine getirmek için kolları sıvayan Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, karanlık sokakları aydınlatmaya başladı.

Şenkul, göreve geldikten sonra 60 günde Girne’yi ışıl ışıl yapacaklarının sözünü vermişti.

Kaşgar bölgesinde ilk aydınlatma çalışmalarını tamamlayan Murat Şenkul, bölgenin önceki ve yeni halinin fotoğraflarını paylaştı.

Şenkul kişisel sosyal medya hesabında yaptığı paylaşıma, şu notu düştü:

"Alttaki fotoğraflarda dün akşam ve bu akşam arasında Girne Belediyesi'nin yaptığı çalışma sonucunun farkını görebilirsiniz. Evet halen karanlık çok fazla cadde ve sokak var ama tümünü ışıl ışıl yapacağız. Çevre yolu üzerindeki sorun ise bir kaza sonucu oluştu ve muhtemelen hafta sonuna kadar onu da Kıb-Tek ile birlikte Karayolları'nı beklemeden çözeceğiz. Kentimiz ışıl ışıl olacak çünkü Biz Birlikte Girneyiz..."

Murat Şenkul, göreve gelmesinin ardından ilk icraat olarak Girne'nin nüfusunu yansıtmadığı gerekçesiyle, ilçe nüfusunun yazdığı tabelayı sökmüştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar