Şenkul'dan "Gelecek yıl için gerekli altyapı yatırımlarının notunu aldık" mesajı

16 Ocak 2023

Güncelleme: 17 Ocak 2023

A
A

Girne Belediye Başkanı Şenkul, yoğun yağışa rağmen ilçede "çok az noktada sorun yaşandığını" belirterek, "Gelecek yıl için gerekli altyapı yatırımlarının notunu aldık, gerekeni yapacağımızdan şüpheniz olmasın." dedi.

ZgotmplZ Kolaj: MYK

Haber Merkezi

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, ülkeyi etkisi altına alan ve Girne'de de günlük yaşamı olumsuz etkileyen yağışlara ilişkin kısa bir değerlendirmede bulundu.

Şenkul, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Girne’de yoğun yağışa rağmen çok az noktada sorun yaşadık. Kaymakamlığımız, İtfaiyemiz ve Sivil Savunma teşkilatımız ile birlikte gerekli temasları sağlayıp kentimizdeki az sayıdaki sorunlu noktada gerekli müdahaleleri yaptık." ifadelerini kullandı.

"Gelecek yıl için gerekli altyapı yatırımlarının notunu aldık, gerekeni yapacağımızdan şüpheniz olmasın." sözünü veren Murat Şenkul, "Girne Belediyesi çalışanları ile birlikte yağmur altında mücadele eden itfaiye ve sivil savunma ekiplerine kentim adına teşekkür ederim, iyi ki varsınız." diye yazdı.

Başkan Şenkul, sözlerini "Her zaman söylediğim cümle ile de paylaşımımızı bitirelim: Biz Birlikte Girneyiz." diyerek tamamladı.

Girne şehir merkezi, Çatalköy ve Karakum bölgelerinde bazı evler su altında kalırken, trafikte su baskınları nedeniyle bazı araçlar da mahsur kalmıştı. Belediye, itfaiye ve Sivil Savunma koordinasyonu ile mahsur kalan vatandaşlar zarar görmeden kurtarılmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar