Semih Sancar Caddesi'ndeki kaza anı kamerada

21 Eylül 2022

Güncelleme: 22 Eylül 2022

A
A

Girne Semih Sancar Caddesi'ndeki yol düzenlemesi ile ilgili tartışmalar sürerken, geçen ay yaşanan bir kazanın görüntüsü ortaya çıktı. İki şeride çıkarılan yolda bir aracın yayaya çarptığı anlar bölgedeki bir dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı.

ZgotmplZ

Haber Merkezi

Girne'de Semih Sancar Caddesi üzerinde yapılan yeni yol düzenlemesi sonrası bölgeden kaza haberleri peş peşe gelmeye devam ederken, iki şeride çıkarılan Lefkoşa’dan Karakum istikametine gidiş yolunda ağustos ayında meydana gelen bir kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Hürdeniz Market önlerinde yaşanan kazada, akan trafik içerisinde yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya, yeni açılan ikinci şeritten gelen bir araç çarpıyor.

Kaza anı bölgedeki bir dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, yolun iki şeride çıkarıldığının farkında olmayan yayanın, kendisine yol veren aracın önünden geçtikten sonra ters şeride bakarak hızlıca karşıya geçmeye çalıştığı görülüyor. Yayanın hızlandığı esnada ise ikinci şeritten gelen salon bir aracın yayaya çarptığı kameraya yansıyor.

Aracın frene basmasının da etkisiyle çarpmaya rağmen kendini toplamayı başaran yaya yere düşmüyor ancak ayağına aldığı darbe nedeniyle sekerek kendisini kaldırıma atıyor.

Görüntülerde çevredekilerin yardım için kazazedenin yanına gittikleri de görülüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar