Seçim turuna çıkan Zeki Çeler'in pazar neşesi

15 Eylül 2022

Güncelleme: 15 Eylül 2022

A
A

Girne Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adayı Zeki Çeler, seçim turuna ilçedeki açık pazar ve Alevi Kültür Merkezi’nden başladı. Pazar esnafı ve halkla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Çeler, çözüm önerilerini paylaştı, projelerini anlattı.

ZgotmplZ Zeki Çeler Basın Ofisi

Yerel seçimlere Girne'den bağımsız aday olarak giren eski Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, seçim turuna çıktı.

Zeki Çeler, beraberindeki heyetle dün ilçedeki açık pazarı ve Alevi Kültür Merkezi’ni ziyaret etti. Çeler'e ziyaretleri sırasında TDP Genel Sekreteri Nevzat Özkunt ve TDP MYK üyesi Ayşe Öztabay da eşlik etti.

Pazarda esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Çeler, çözüm önerilerini paylaştı, projelerini anlattı.

Zeki Çeler, pazardaki vatandaşla sohbet etti.

Sadece seçim zamanı değil, sürekli ziyaret ettiği pazarın sorunlarını bildiğini kaydeden Zeki Çeler, araç park yeri sıkıntısından dolayı huzursuzluk ve zaman kaybı yaşandığını belirterek, sorunları çözmek için pazarla ilgili projesinin hazır olduğunu vurguladı.

Ardından Alevi Kültür Merkezi’ni de ekibiyle birlikte ziyaret eden Çeler, sohbet toplantısı şeklinde geçen ziyarette görüş-alışverişinde bulundu.

Zeki Çeler, Alevi Kültür Merkezi'nde projelerini paylaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar