Özer'in hedefi "gençlik meclisi"

23 Kasım 2022

A
A

UBP Mesarya adayı Kürşat Özer, önceliğinin çocuklar ve gençler olduğunu söyleyerek, göreve seçilmesi halinde gençlik meclisi kuracağı vaadinde bulundu.

ZgotmplZ

Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Mesarya Belediye Başkan adayı Kürşat Özer, katıldığı bir programda projelerinden bahsetti.

“26 yıllık belediye tecrübelerinin yönetimde de etkili olacağına” inanç belirten Özer, “Vadili, Akdoğan, Paşaköy ve İnönü Belediyelerinin tek bir çatı altında toplanması ile daha güçlü bir kaynakla, daha iyi hizmet alınabileceğini” görüşünü paylaştı.

Özer, önceliğinin çocuklar ve gençler olduğuna vurgu yaparak, “Göreve geldiğimde gençlik merkezi kuracağım. Çünkü gençlerin görüşü bizler için çok önemli. Neyin yapılmasını istiyor onlar karar versin, biz de abileri olarak yapalım.” dedi.

Kürşat Özer, “Özellikle aday olduğu bölgenin mali açıdan zayıf olduğunu ancak belediye reformu ile nüfusta kişi başı belediye gelirlerinin artacağını” söyledi.

26 yıldır belediye bünyesinde çalıştığını, dolayısıyla 6 seçim geçirdiğini de aktaran Özer, “Yapılmayanlar ve yapılamayanlar için adayım. Bu işin mutfağında başarılı projelere de imza attım.” dedi.

"Eğitim spor ve sivil toplum örgütleri ile birlikte Mesarya’yı yeniden inşa etmemiz lazım. İnsanların kalbine dokunacak projeler hazırlamayı düşünüyorum.” diyen Özer, “26 Aralık günü parti rozetini çekmeceye, koyup herkesi kucaklayacağım. Herkesi kucaklamak zorundasın çünkü o makam halkındır.” ifadelerini kullandı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar