Netflix'ten bir ilk: Aynı programları sevenler birbiriyle eşleşecek

25 Ocak 2023

Güncelleme: 25 Ocak 2023

A
A

Netflix ve popüler flört uygulaması Bumble, benzer programları izleyen ve seven kullanıcıları bir "oyun" çerçevesinde eşleştirecek. İşbirliği şimdilik yalnızca üç ülkeden geçerli olacak.

ZgotmplZ

Netflix yeni bir uygulama için girişimlerine başladı. benzer programları izleyen ve seven kullanıcılar eşleştirilecek.

Webtekno’nun haberine göre, ortaklık kapsamında Bumble’a Netflix temalı bir özellik eklenecek ve bu sayede kullanıcılar benzer film ve dizi zevklerine sahip insanlarla tanışabilecek.

230 milyondan fazla abonesiyle dünyanın en popüler sinema ve dizi platformu olan Netflix‘in, ülkemizde de kullanılan popüler online arkadaşlık ve flört uygulaması Bumble‘a yaptığı işbirliği, bir "oyun" olarak tasarlandı.

Bumble, uygulamasına "Netflix Nights In" adlı bir soru-cevap oyunu ekleyecek. Kullanıcılar, dizi ve filmlerle ilgili soruları yanıtlayacak. Ancak bu oyunu tek başlarına değil, eşleştikleri kişilerle yapacak.

"Netflix Nights In", 30 Ocak’ta başlayıp 13 Mart’ta sona erecek. Ancak şimdilik yalnızca ABD, Kanada ve Birleşik Krallık’taki Bumble kullanıcıları tarafından oynanabilecek. Yani ülkemizde kullanılmayacak. Tek seferlik bir uygulama olup olmadığı konusunda ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Bumble, daha önce de Apple TV+ ile ortaklık kurmuş ve Ted Lasso dizisindeki kurgusal flört uygulamasına benzer bir şekilde kullanıcıların birbirini görmeden eşleşmesini sağlayan bir adım atmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar