Lefkoşa ve İskele'de sürücülere ceza yağmuru

11 Ocak 2023

Güncelleme: 11 Ocak 2023

A
A

Lefkoşa ve İskele’de asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi. Denetimlerde kurallara uymayan çok sayıda kişi hakkında işlem başlatıldı.

ZgotmplZ
Temsili

Polis Genel Müdürlüğü ekipleri halkın huzur ve güvenliğinin devamlılığı için denetimlerini sürdürüyor.

Lefkoşa’da gece kulüpleri, pansiyonlar ve halkın yoğun olarak bulunduğu bölgeler polis ekipleri tarafından kontrol edildi. Bir otel odasında kalan E.S.A adlı şahısta yapılan aramada 4 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde çıktı. Şahıs tutuklandı. 

Lefkoşa genelinde trafik denetimleri de yapıldı. Denetimlerde bin 612 araç sürücüsü kontrol edildi. Bunlardan dördünün ehliyetsiz araç kullandığı tespit edildi. Ayrıca toplamda 340 araç sürücüsüne çeşitli suçlardan hakkında işlem başlatıldı. 22 araç ise trafikten menedildi.

KUMARHANELERDE DENETİM

İskele’de de asayiş ve trafik denetimleri yapıldı. Halkın yoğun olarak bulunduğu alanlarda yapılan denetimlerde, herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadı. Kumarhanelerde yapılan denetimlerde, kumarhanelere girmeleri ve bulunmaları yasak olan 16 kişi tespit edilerek hakkında işlem yapıldı.

İskele’de gerçekleştirilen trafik denetimlerinde bilanço ağır oldu. Toplamda 235 araç sürücü kontrol edilirken, 46 sürücüye hız sınırı aşması nedeniyle ceza kesildi. Trafik denetimleri sırasında 65 sürücüye de çeşitli suçlardan hakkında işlem başlatıldı. 1 araç ise trafikten menedildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar