Kaya'dan hükümete suçlama: Son 2 yılda icraatın önünde takoz oldu

18 Kasım 2022

A
A

Lefke Belediye Başkanı ve CTP adayı Aziz Kaya, son 2 yılda devletin yerel yönetimlere katkı vermediğini ve bunun icraatın önünde büyük bir takoz olduğunu, buna rağmen uyguladıkları mali disiplinle belediyeyi ayakta tutmayı başardıklarını söyledi.

ZgotmplZ
Aziz Kaya’ya (solda) ziyaretlerinde, CTP Genel Sekreteri Asım Akansoy (ortada), Lefke Milletvekili Salahi Şahiner, Güzelyurt Milletvekili Armağan Candan ve bazı parti yöneticileri ile partililer eşlik etti.
CTP Basın

Lefke Belediye Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin (CTP) Lefke Belediyesi Başkan adayı Aziz Kaya, hükümeti yerel yönetimlere katkı vermeyerek, icraat yapma konusunda sıkıntıya düşürmekle suçladı.

Seçim gezileri kapsamında Lefke Çarşısı, Gaziveren Spor Kulübü ve Doğancı Spor Kulübü’ne ziyaret eden Kaya, yaptığı konuşmalarda, hayata geçirecekleri projeler sayesinde Lefke bölgesinin gelişimini sürdürme amacında olduklarını söyledi.

“SON 2 YILDA MERKEZİ HÜKÜMET İCRAATIN ÖNÜNDE TAKOZ OLDU”

Aziz Kaya, özellikle son 2 yılda devletin yerel yönetimlere katkı vermediğini ve bunun icraatın önünde büyük bir takoz olduğunu ileri sürdü.

Önce Kovid-19 salgını, ardından da ekonomik krizle sarsılan yerel yönetimlere bir de merkezi hükümetin darbe vurduğunu iddia eden Kaya, buna rağmen uyguladıkları mali disiplinle belediyeyi ayakta tutmayı başardıklarını söyledi.

2014’ten 2020 yılına kadar birçok projeyi hayata geçirdiklerini ancak son 2 yılda yaşanan krizlerden dolayı bazı projeleri bölgeye kazandıramadıklarını kaydeden Kaya, yeni dönemde bu projeleri de gerçekleştireceklerini ve Lefke bölgesinin gelişimini sürdüreceklerine inanç belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar