Kaçan tacizci 2 yıl sonra Ercan'da yakalandı

19 Nisan 2022

Güncelleme: 19 Nisan 2022

A
A

İki yıl önce bir kadını görüntülü arayarak mastürbasyon yapan, şikayet edilince de ülkeden kaçan zanlı, 2 yıl sonra KKTC’ye giriş yapınca yakayı ele verdi.

ZgotmplZ

Bir kadına cinsel içerikli videolar atan, görüntülü arama yaparak mastürbasyon yaptığı iddia edilen ve “aranan şahıslar” listesinde adı bulunan 29 yaşındaki zanlı, KKTC’ye giriş yapınca yakalandı.

Hakkında iki yıl önce soruşturma açılan 29 yaşındaki M.D. (E) Ercan Havalimanı’ndan ülkeye giriş yaparken, gözaltına alınarak dün mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada iddiaları aktaran polis, 22 Kasım 2020 tarihinde bir kadın tarafından yapılan şikâyette zanlının WhatsApp üzerinden görüntülü arayıp mastürbasyon yaptığına ve sonrasında cinsel içerikli video gönderdiğine dair şikayetçi olduğunu söyledi.

Polis, şikayetin ardından zanlının aranan şahıs ilan edildiğini belirtti.  Polis zanlının önceki gün Ercan Havalimanı’ndan giriş yaptığı esnada tutuklandığını aktardı.

Polis zanlının telefonunun inceleneceğini ve yapmış olduğu beyanların araştırılacağını belirterek, ilk etapta bir gün süreyle tutukluluk talep etti. Mahkeme zanlının soruşturma maksatlı 1 gün tutuklu kalmasına karar verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar