HP'de Manavoğlu gitti, Kotak geldi

10 Mayıs 2022

Güncelleme: 10 Mayıs 2022

A
A

HP Lefkoşa İlçe Başkanlığı’na son seçimde milletvekili adayı olan fakat seçilemeyen Serhat Kotak getirildi.

ZgotmplZ

23 Ocak 2022 genel seçimlerin ardından Halkın Partisi (HP) Lefkoşa İlçe Başkanlığı görevini bırakan Mehmet Manavoğlu, 19 Nisan'da partisindeki tüm görevlerinden istifa ettmişti.

HP'nin eski Milletvekili Gülşah Manavoğlu'nun eşi olan Mehmet Manavoğlu, istifa nedenini seçim sonuçlarının ardından HP’nin ciddi bir oy kaybettiğini Başkan Kudret Özersay’ın ve yönetim kadrosunun ‘'yenilenme’' amaçlı istifasını sunmamasını gerekçe göstermişti.

HP LEFKOŞA İLÇE BAŞKANI SERHAT KOTAK OLDU

Halkın Partisi Lefkoşa olağanüstü ilçe kongresinde, HP Lefkoşa İlçe Başkanlığı’na HP’den son seçimde milletvekili adayı olan Serhat Kotak getirildi.

Dün yapılan kongrede  teşekkür konuşması yapan yeni ilçe başkanı Serhat Kotak “Önceki ilçe yönetiminde görev yapan isimler yanında ilçe yönetimine yeni dahil olan isimlerle birlikte Halkın Partisi ilkelerine uygun bir siyaset anlayışıyla var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Kotak “İktidarda kalmaya çalışan partilerin gösterdikleri yönetim acizliği, ekonomik tedbirler alınması yerine ülkemizi siyasi krizden krize sürüklemektedir. Bu şartlarda ülkemizin ve halkımızın Halkın Partisi’ne daha da fazla ihtiyacı olduğu ortaya çıkmıştır” ifadelerini kullandı.

İLÇE YÖNETİMİ

Halkın Partisi Lefkoşa İlçe Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

“Volkan B. Emirkanı, Arif Kanlıada, Hasan Serdengeçti, Abdurrahman Kaylak, Macit Yüksel, Aral Moral, Muzaffer Dönmez, Mehmet Özbilgehan.”

KKTC'de 23 Ocak'ta yapılan erken genel seçimlerinden Halkın Partisi  (HP) yüzde 6,68 oy almış, Cumhuriyet Meclisinde ise 3 sandalye elde etmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar