Gazimağusa'da acil durum toplantısı: Tüm şikayetler 185'e iletilebilecek

14 Ocak 2023

A
A

Gazimağusa’da aşırı yağışlar nedeniyle oluşan sorunların çözümü için İlçe Emniyet Kurulu, Gazimağusa Kaymakam Vekili Ertuğrul Toroslu başkanlığında acil olarak toplandı.

ZgotmplZ

Ülke genelinde etkili olan yağışlı hava Gazimağusa’yı olumsuz etkiledi.

Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, bölgede özellikle kanalizasyon kazı çalışmaları nedeniyle birçok bölgede yollar çöktü, aşırı yağışlardan kaynaklı biriken sular yolların kapanmasına neden oldu.

İlçe Emniyet Kurulu, Gazimağusa Kaymakam Vekili Ertuğrul Toroslu’nun çağrısı üzerine acil olarak toplandı.

Toplantıya Gazimağusa Kaymakam Vekili Ertuğrul Toroslu, Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, Sivil Savunma Gazimağusa Bölge Müdürü Atilla Samur, Gazimağusa İtfaiye Amiri Hasan Tuğaç, 4’üncü Piyade Alayı Komutanı Ömer Bulut, Gazimağusa Belediyesi Asbaşkanı Hüseyin Manik katıldı.

VATANDAŞLAR 185 NUMARALI TELEFONDAN ŞİKAYETTE BULUNABİLECEK

Toplantıda yağışlardan olumsuz etkilenen vatandaşların şikayetlerini 185 numaralı telefon hattından Gazimağusa Belediyesi’ne bildirmeleri yönünde karar üretildi. İletilen ihbarlar oluşturulan kriz masası tarafından polis, itfaiye ve Sivil Savunma ekiplerine ulaştırılıyor.

Toplantı öncesinde, dün geceden beri devam eden yağışlı hava nedeniyle Gazimağusa Belediyesi, Belediye Başkanı Süleyman Uluçay’ın başkanlığında gerekli müdahalelerin organize şekilde yapılabilmesi için kriz masası oluşturdu. Belediyeye bağlı tüm ekipler, kent genelinde vatandaşın huzur ve refahı için dün geceden beri çalışmalarını organize şekilde yürütüyor.

KKTC SAATLİK VE GÜNLÜK CANLI HAVA DURUMU, KIBRIS VE DÜNYA 7 GÜNLÜK HAVA TAHMİNLERİ, ÖNÜMÜZDEKİ SAATLERDEKİ HAVA DURUMU, SICAKLIK, RÜZGAR NEM VE YAĞIŞ BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar