Feci kazada ölen 2 gencin ismi açıklandı

2 Haziran 2022

Güncelleme: 2 Haziran 2022

A
A

Lefkoşa-Girne anayolunda gece yarısı gerçekleşen trafik kazasında hayatını kaybeden 2 kişinin ismi açıklandı.

ZgotmplZ

Gece yarısı sürat sonucu meydana gelen ve 2 kişinin ölümüne neden olan kazanın detayları açıklandı. Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, gece yarısı 00.40 sıralarında meydana gelen trafik kazasında KY 796 plakalı araç içerisinde yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Sara Abdulkafir ve 23 yaşındaki Marwan Baderelden yaşamını yitirdi. ,

Aynı araçta yolcu olarak bulunan Hassan Awad Hassan Elawad ise yapılan tedavisinin ardından yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı. Kazayı hafif yaralanarak atlatan araç sürücüsü 22 yaşındaki Mohamed Abdalla Mohamed Abuzied ise yapılan sağlık kontrolünün ardından tutuklandı. 

KAZA NASIL OLDU?

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre 00.40 raddelerinde KY 976 araç sürücüsü Mohamed Abdalla Mohamed Abuzied Girne'den Lefkoşa istikametine doğru 'Dikkatsiz' ve 'Süratli' bir şekilde seyrettiği sırada kuzey çevre yolu kavşağına yaklaştığında direksiyon hakimiyetini kaybedip kontrolsüz bir şekilde yolun solundan yoldan çıkıp bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile yolun sağına doğru kontrolsüzce savrulan araç yolun yolun gidiş ve gelişini ayıran beton refüje çarptı.

Polisin açıklaması şöyle: 

"02.06.2022 tarihinde, saat 00:40 raddelerinde, Girne-Lefkoşa anayolu boyunca KY 976 plakalı salon aracı Lefkoşa istikametine doğru süratli bir şekilde kullanan Mohamed Abdalla Mohamed Abuzıed (E-22) seyrettiği yol üzerinde bulunan kuzey çevre yolu kavşağına yaklaştığında, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip kontrolsüz bir şekilde yolun solundan yoldan çıkıp bariyerlere çarpmıştır.

Çarpmanın etkisi ile yolun sağına doğru kontrolsüzce savrulan araç yolun yolun gidiş ve gelişini ayıran beton refüje çarpmıştır. Kaza sonucu KY 976 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Lefkoşa’da sakin Sara Abdulkafır (K-22) olay yerinde yaşamını yitirmiştir.

Ayni araçta yolcu olarak bulunan Lefkoşa’da sakin Marwan Baderelden (E-23) ağır bir şekilde yaralanarak kaldırılmış olduğu Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmiştir.

Yine ayni araçta yolcu olarak bulunan diğer bir şahıs olan Lefkoşa’da sakin Hassan Awad Hassan Elawad (E-22) yapılan tedavisinin ardından yoğun bakım servisinde müşahede altına alınmıştır. Araç sürücüsü Mohamed Abdalla Mohamed Abuzıed ise sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından tutuklandı.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar