Erhürman'dan YDP'lileri kızdıracak gönderme

26 Eylül 2022

Güncelleme: 26 Eylül 2022

A
A

CTP lideri Erhürman, YDP lideri Arıklı'nın hükumetten çekilebileceklerini imasının bir değer taşımadığını belirterek, "Toplum nezdinde 'ha var ha yok olmak' böyle bir şey!.." yorumunda bulundu.

ZgotmplZ

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı'nın hükümetten çekilebileceklerine yönelik açıklamasını değerlendirdi.

Erhürman, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı kısa açıklamada, şunları kaydetti:

"Sn. Arıklı yine hükumetten çekilebileceklerini ima etti. Normal bir 'koalisyon'da böyle bir ima gündeme bomba gibi düşer. Oysa bu açıklama pek çok gazeteci için haber değeri bile taşımadı. Açıkçası bizim için de taşımıyor! Toplum nezdinde 'ha var ha yok olmak' böyle bir şey!.."

ERHAN ARIKLI NE DEMİŞTİ?

YDP Genel Başkanı, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, partisinin Güzelyurt İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği pazar kahvaltısında yaptığı konuşmada, hükümet ortakları olarak imzaladıkları koalisyon protokolünde sıkıntılar olduğunu, önümüzdeki hafta takvimlendirilmiş hükümet programının neresinde olduklarını tespit etmek için üç parti genel başkanının katılacağı bir toplantı talep edeceklerini söylemişti.

Arıklı ayrıca, "YDP olarak biz, bulunduğumuz makamda iş yapamayacağımıza, faydalı olamayacağımıza  kanaat getirdiğimiz anda ki  o noktaya çok yaklaştık, Sayın Başbakan’dan affımızı ister hükümetten çekiliriz." ifadelerini kullanmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar