Erhürman'dan hükümete sert tepki: Ciddiyetsizliğin dibine vurdunuz

31 Ocak 2023

Güncelleme: 31 Ocak 2023

A
A

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, vergi matrahlarının Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından hükümete sert çıktı. Erhürman, "Gecikmenin gerçek nedenini açıklayacak mısınız, ciddiyetsizliğin dibine vurdunuz" dedi.

ZgotmplZ

Haber Merkezi

Hükümet, Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nin devletin projeleri üzerinde vize yetkisi ile yurt dışı projeleri için Yetki Kurulu kararı alınmasının kaldırılmasını öngören yasa önerisini geri çekti.

Yasa önerisinin geri çekilmesiyle birlikte KTMMOB Genel Başkanı Tunç Adanır, Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (Değişiklik) Yasa Önerisi konusunda Başbakan Ünal Üstel ile yapılan toplantıya işaret ederek, bugün yapılması planlanan eylemin askıya alındığını açıklamıştı.

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman açıklamalarından ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hükümeti sert bir dile eleştirdi. Erhürman açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  "Günler öncesinde karara bağlandığı açıklanan "vergi matrahları" ile ilgili düzenleme nihayet az önce Resmi Gazete'de yayımlandı.  Sendikaların bugün bile eylem yapmak zorunda kalmasından, günlerdir herkesin endişe içinde beklemesinden, dünyanın dedikodusundan ve kimsenin doğru dürüst bir açıklama yapmamasından sonra... Şimdi bu da hükumetin yeni bir müjdesi mi? Gecikmenin gerçek nedenini açıklayacak mısınız, yoksa duyumlarla idare mi edelim? Ciddiyetsizliğin dibine vurdunuz!"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar