Erhürman "ette indirim" açıklamasına sert çıktı: Kimsenin gülecek hali kalmadı

5 Aralık 2022

Güncelleme: 5 Aralık 2022

A
A

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Başbakan Ünal Üstel'in "Et fiyatlarında indirime gidildi" açıklamalarına sert çıktı. Erhürman, indirim olmadığını aksine artış yaşandığını öne sürdü.

ZgotmplZ

Haber Merkezi

Başbakan Ünal Üstel dün hükümet olarak yaptıkları girişimler sonucunda et fiyatlarında indirime gidildiğini söylemişti. 

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama et fiyatlarını sert bir dille eleştirdi. Erhürman isim vermeden "Et fiyatlarında indirime gidildi" açıklaması yapan Başbakan Üstel'e yüklendi. 

CTP Genel Başkanı Erhürman, "Hükümet, müdahale etmiş de et fiyatları ucuzlamış! Oysa sabahleyin ilgili taraflarla yaptığımız görüşmelerde böyle bir şeyin olmadığını, hatta artış bile görüldüğünü öğrendik. Bir komedidir gidiyor! Ama artık farkına varın ki kimsenin gülecek hali kalmadı" diye konuştu.

BAŞBAKAN ÜSTEL NE DEMİŞTİ? 

Başbakan Üstel, hayvan üreticileri ve kasaplarla yapılan değerlendirmeler sonrasında et fiyatlarında bir miktar indirim yapıldığını belirtmiş, “Bu konudaki girişimler devam edecek. Bir yandan üreticilerimize daha çok üretmeleri konusunda desteklerimiz sürerken, diğer yandan et fiyatları istenen düzeyde olmazsa et ithali opsiyonunu yeniden gündeme alabiliriz” demişti...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar