Ercan'da "fiber hattı" işkencesi: Arıklı'dan özür geldi

22 Mayıs 2023

Güncelleme: 22 Mayıs 2023

A
A

Bir kazı çalışması sırasında kopan fiber hatlar Ercan'daki internet altyapısı çökertti. Yolcular 5-6 saati bulan bekleyişin ardından alandan ayrılabildi. Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Arıklı, özür diledi.

ZgotmplZ

Ercan Havalimanı'nda dün yaşanan internet bağlantısı sorunu nedeniyle yolcular uzun süre alanda mahsur kaldı.

Öğle saatlerinde başlayan internet arızası nedeniyle uçaklara alınamayan yolcular, sorunun giderilmesinin ardından alandan ayrılabildi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, yaklaşık 5-6 saati bulan bekleyişe, Erülkü Market civarında yapılan kazıların neden olduğunu açıkladı.

Arıklı, konuyla ilgili kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, fiber hattında iki ayrı noktada kopma yaşandığını belirterek, yolculardan özür diledi.

Erhan Arıklı'nın açıklaması şöyle:

"Bugün (21 Mayıs Pazar) öğle saatlerinde Erülkü Market civarında yapılan kazı esnasında, Ercan Havaalanına giden Fiber hattında iki ayrı noktada kopma olmuş ve Ercan'da ciddi sıkıntılar yaşanmıştı... Telefon Dairemiz, derhal kopan Fiber hattına müdahale etmiş ve saat 17.30 itibari ile onarım işlemi tamamlanmıştır. Böylece bugün 85 uçağın inip-kalkacağı Ercan'da yaşanan sıkıntı ortadan kaldırılmıştır. Elimizde olmayan bu kaza nedeni ile Ercan Havaalanında sıkıntı yaşayan herkesten özür dileriz..."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar