El-Sen'den Kıb-Tek Yönetim Kurulu'na 5 soru: Yapmaya çalıştıklarınızdan vazgeçin

25 Kasım 2022

Güncelleme: 25 Kasım 2022

A
A

Kıb-Tek Yönetim Kurulu’na AKSA konusunda eleştirilerde bulunan El-Sen, "Kapalı kapılar ardında yaptığınız her şeyden haberimiz var. Yapmaya çalıştıklarından vazgeçin. En ağır cevabı alacağınızdan şüpheniz olmasın." çağrısı yaptı.

ZgotmplZ

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen) Başkanı Çağlayan Cesurer, Kıb-Tek Yönetim Kurulu’na sorular yönelterek, “yapmaya çalıştıklarından vazgeçme çağrısında” bulundu.

Yapılan açıklamada, "Kıb-Tek Yönetim Kurulu üyelerinin AKSA ile kapalı kapılar ardında neyin pazarlığını yaptığı?” soruldu.

Bir diğer soru "Petko ile slaç antlaşmasının neden uzatıldığı?" oldu.

"Concorde Otel’in 3.4 MW'lik kurulu güneş enerji alt yapısının, 4 MW ’a çıkartılarak, tüm alt yapı maliyetinin neden kuruma ödetilmek istediği" sorulan açıklamada ayrıca "Kurumda sözleşmeli olarak çalışan 2 eski ve 3 yeni avukat olmasına rağmen neden başka hukuk bürosundan ücret ödenerek hizmet alınmakta?" ve "Soruşturması bir Yönetim Kurulu üyesi tarafından yapılan ve kurumu zarara uğrattığı raporlanan müdür muavini neden disiplin kuruluna sevk edilmiyor?” soruları yöneltildi.

Soruların cevabını bildiklerini söyleyen Cesurer, “Kıb-Tek sizin çiftliğiniz değildir, istediğiniz gibi davranamazsınız, kapalı kapılar ardında yapmaya çalıştıklarınızı biliyoruz ve en ağır şekilde cevap vermekten kaçınmayacağız.” ifadelerini kullandı.

Yönetim kuruluna “yapmaya çalıştıklarından vazgeçme çağrısında” bulunan Cesurer, sendikanın toplum adına en sert şekilde cevabını vereceğini belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar