Dört bölgede 4 ila 5 saat arasında değişen kesintiler var

27 Eylül 2022

A
A

Girne, Geçitkale, Yeşilırmak ve Doğancı’nın bazı bölgelerinde bugün elektrik kesintileri yapılacak.

ZgotmplZ

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-Tek), bugün bazı bölgelerde planlı elektrik kesintilerine gidileceğini duyurdu.

Girne’de bazı bölgelere, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle 09.00 – 14.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek: Bu bölgeler şunlar:

Karmi (Karaman), Karaman su pompaları, Sivil Havacılık ve Radar Askeri Tesisleri, Edremit’in Batısı (dağ kısmı), Meriç Erülkü Sitesi, GAÜ Erkek Yurdu, Edremit Köy İçi, Karmi Gazino ve Hideaway Club Hotel bölgesi ve Edremit Çemberi.

Geçitkale’de ise orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle 09.00-14.00 saatleri arasında Kanizi Petrol Bölgesi ve Geçitkale Köy Camisi'ne elektrik verilemeyecek.

Yeşilırmak’ta, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle 09:00 - 13:00 saatleri arasında; Yeşilırmak, Yeşilırmak sınır kapısı ve bölgedeki su motorlarında elektrikler kesik olacak.

Doğancı’da da, alçak gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle, 10:00-15:00 saatleri arasında; Doğancı Kooperatifi ve civarı, Doğancı İlkokulu ve civarı, Laika Tercan Sokak ve Ceylan Sokak’a elektrik verilemeyecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar