Dört ayrı ani ölüm: Ana neden kalp krizi

2 Kasım 2022

Güncelleme: 2 Kasım 2022

A
A

Girne, Lefkoşa, Akçay ve Yeşilırmak bölgesi 4 ayrı vatandaşın ani ölümüyle sarsıldı. Hayatını kaybedenler arasında 2 kişinin kalp krizi sonucu öldüğü tespit edildi.

ZgotmplZ MYK Haber

Haber Merkezi

KKTC halkı 2 gün içerisinde farklı bölgelerde yaşanan ani ölümlerle sarsıldı.  

TARLADA RAHATSIZLANDI

Dün saat 07.00 sıralarında Yeşilırmak'ta yaşayan 59 yaşındaki Nedim Güler, çalıştığı tarlada aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. Güler'in ölüm nedeni için araştırma başlatılırken, polisin olayla ilgili olarak soruşturması sürüyor.

58 YAŞINDAKİ KADIN TEDAVİ GÖRÜYORDU 

Saat 22.00 sıralarında ise Lefkoşa'da bulunan Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi'nde yatılı olarak tedavi gören 58 yaşındaki Ülkü Kızıloluk, rahatsızlanması sonucu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kızıloluk, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ECEL DİREKSİYON BAŞINDA YAKALADI

Bir üzücü haberde Akçay'dan geldi. Akçay'da traktör ile seyir halindeyken aniden rahatsızlanan 54 yaşındaki Enver Kızılyürek, 112 Acil Servis ekiplerince Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kızılyürek tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kızılyürek'in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsisi yapıldı. Kızılyürek'in ölüm nedeni, "kalp yetmezliği ve kalp krizi" olarak tespit edildi. 

EVİNDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ 

Girne'de yaşayan 52 yaşındaki Ahmet Özaydınlı ise evinde ölü bulundu. Özaydınlı'nın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsisi yapıldı. Otopsi sonucuna göre Özaydınlı'nın, "kalp yetmezliği ve kalp krizi” nedeniyle hayatını kaybettiği tespit edildi. Polisin olayla ilgili olarak soruşturması sürüyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar