Çolakoğlu şaşkın: At başı götürdüğümüz yarış bir anda terse döndü

28 Aralık 2022

Güncelleme: 28 Aralık 2022

A
A

Çolakoğlu, saha gözlemleri ve anketlere göre, son ana kadar kazanan adayla at başı bir yarış götürdüklerini ancak yarışın bir anda terse döndüğünü kaydetti.

ZgotmplZ MYK Haber

Yerel seçimlerde Yeniboğaziçi Belediye Başkanlığı yarışını iki adayın gerisinde tamamlayan CTP Gazimağusa Milletvekili Şifa Çolakoğlu, çıkan sonucu MYK Haber'e değerlendirdi.

Çolakoğlu, üç adayın yarıştığı ve bağımsız aday Katip Demir'in ipi göğüslediği seçimde yüzde 18.41 oy oranı ile son sırada kalmıştı.

Lefkoşa'da dün akşam gerçekleşen CTP'nin 52'nci Kuruluş Yılı Resepsiyonu'nda MYK mikrofonuna konuşan Şifa Çolakoğlu, "Demokratik bir seçim oldu. Bölgenin de dinamikleri var, değerlendirmemizi yapacağız. Son derece demokratik ve ilkeli bir seçim kampanyası yürüttük. Sonuç arzu ettiğimiz şekilde olmadı. Takdir halkımızındır. Sonuçların hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Sonuçların beklentilerinin altında olduğunu kaydeden Çolakoğlu, saha gözlemleri ve yoklamalara göre, son ana kadar kazanan adayla at başı bir yarış götürdüklerini ancak yarışın bir anda terse döndüğünü kaydetti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar