Çalışma Bakanlığı ölümlü iş kazası için inceleme başlattı

12 Ağustos 2022

Güncelleme: 12 Ağustos 2022

A
A

Taçoy, İskele’de dün meydana gelen ölümlü iş kazası ile ilgili gerekli inceleme ve araştırmanın başlatıldığını belirtti.

ZgotmplZ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, İskele’de meydana gelen ölümlü iş kazası ile ilgili açıklama yaptı.

Hayatını kaybeden Dündar Arda’ya (Şahsın kimliği bir gün sonra Şirin Uçkun olarak düzeltildi) rahmet, ailesine başsağlığı dileyen Taçoy, iş kazasıyla ilgili gerekli inceleme ve araştırmanın başlatıldığını belirtti.

Bakan Taçoy’un açıklaması şöyle:

“İskele'de 49 yaşındaki Dündar Arda’nın inşaattan düşerek hayatını kaybetmesini büyük bir üzüntü ile öğrendik. Kaza ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da gerekli inceleme ve araştırmaları başlatmıştır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın son derece hassasiyet gösterdiği iş sağlığı ve güvenliği noktasında denetimlerini daha da artırdığı bugünlerde  böylesi bir kazanın yaşanması bizleri derinden üzmüştür.  Dündar Arda’ya Allah’tan rahmet yaslı ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim.”

NE OLMUŞTU?

İskele’de dün 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, 44 yaşındaki Şirin Uçkun çalıştığı inşaatta, dengesini kaybederek, yaklaşık 21 metre yükseklikten beton zemine düşmüştü.

Uçkun'un olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlenmişti.

Not: Polis, olay günü yaptığı ilk açıklamada yaşamını yitiren şahsın adını 49 yaşındaki Dündar Arda olarak belirtirken, bir gün sonra ölenin kimliğini Şirin Uçkun olarak düzeltti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar