Büyükkonuk Belediyesi yasta: Kabullenmek imkansız, pazartesiye kadar kapalıyız

5 Mayıs 2022

Güncelleme: 5 Mayıs 2022

A
A

Geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleşen ve 2 kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan kazada hayatını kaybeden Büyükkonuk Belediye Başkan Sekreteri Meryem Gözütok için belediyede yas ilan edildi.

ZgotmplZ

Büyükkonuk -Kaplıca anayolu üzerinde 30 Nisan’da gerçekleşen kazada kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 38 yaşındaki Meryem Gözütok için Büyükkonuk Belediyesi’nde yas ilan edildi.

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, sekreteri ve Özel Kalemi olan Meryem Gözütok’un vefatı nedeniyle bugün ve yarın Belediye’nin kapalı olacağını duyurdu.

“Meryem’imizi kaybetmenin derin acısı içindeyiz” diyen Sennaroğlu, bugün ve yarın Acil Birim dışında tüm idari birimlerin Pazartesi gününe kadar kapalı olacağını belirtti.

Duyurusunu sosyal medya üzerinden yapan Sennaroğlu şunları söyledi:

"KABULLENMEK İMKANSIZ…"

“Değerli Belde Halkım,

Yastayız..

Belediye Başkanlığı Sekreterim ve Özel kalemim Meryem'imizi Kaybetmenin derin acısını hiç dinmeden yaşıyoruz ..

Bu nedenle Perşembe(Yarın) ve Cuma günü Acil Birim (Su yükleme vs) dışında Tüm idari Birimlerimiz pazartesine kadar Kapalı olacaktır.

Işıklar yoldaşın olsun Güzel İnsan...

İnanması Güç ...Kabullenmek İMKANSIZ..."

NE OLMUŞTU?

30 Nisan Cumartesi akşamı saat 21:00 sıralarında ​ Büyükkonuk'ta sakin Zühre Arkan (K-39), yönetimindeki MV 163 plakalı araç ile, Kaplıca istikametinden Büyükkonuk istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelmekte olan Büyükkonuk'ta sakin Bayram Gözütok (E-42) yönetimindeki PF 989 plakalı araç ile çarpışmıştı.

Kaza sonucu MV 163 plakalı araç sürücüsü Zühre Arkan olay yerinde yaşamını yitirirken, kazada yaralanan PF 989 plakalı araç sürücüsü Bayram Gözütok ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Meryem Gözütok (K-38), Sıla Gözütok (K-16) ve Semih Gözütok (E-10) Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, Meryem Gözütok yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar